Hjemmelaget fløteis med sjokolade – på pinne

Hjemmelaget vaniljeis med fløte og hakket sjokolade i isformer. Disse ispinnene er akkurat så gode som de høres ut som. Skikkelig kremete og fyldige ispinner. Disse må du lage og ha på lur i fryseren. Denne oppskriften kan også has i en form istedet for som pinneis.

Dette trenger du til omtrent 6 ispinner:
(kommer litt an på str. på formene)

2 eggeplommer
50 g sukker
1/2-1 vaniljestang
2 dl fløte

50 g valgfri sjokolade

Slik gjør du det:

  1. Pisk eggeplommene, sukker og frøene fra vaniljestangen til en eggedosis.
  2. I en annen bolle pisker du fløten til krem.
  3. Vend forsiktig fløten og eggedosisen sammen uten å vispe. Dette for å beholde mest mulig av lufta.
  4. Vend inn hakket sjokolade i isblandingen.
  5. Ha over i former og frys i minst 4 timer.