Hjemmelaget fløteis med sjokolade – på pinne
Hjemmelaget vaniljeis med fløte og hakket sjokolade i isformer. Disse ispinnene er akkurat så gode som de høres ut som. Skikkelig kremete og fyldige ispinner. Disse må du lage og ha på lur i fryseren. Denne oppskriften kan også has i en form istedet for som pinneis.
Dette trenger du til omtrent 6 ispinner:(kommer litt an på str. på formene)
2 eggeplommer
50 g sukker
1/2-1 vaniljestang
2 dl fløte
50 g valgfri sjokolade
Slik gjør du det:
- Pisk eggeplommene, sukker og frøene fra vaniljestangen til en eggedosis.
- I en annen bolle pisker du fløten til krem.
- Vend forsiktig fløten og eggedosisen sammen uten å vispe. Dette for å beholde mest mulig av lufta.
- Vend inn hakket sjokolade i isblandingen.
- Ha over i former og frys i minst 4 timer.