Havrescones med skjørost

Scones er lette å lage og med få ingredienser. Disse sconsene med skjørost er protienrike og metter godt. Med havre, kjerner og egg i tillegg blir dette en næringsbombe.

Dette trenger du:

500 g Skjørost
En dæsj Tjukkmjølk, eventuelt en annen mjølk
1 ts salt
1 ts bakepulver
3 egg
300 g havregryn
50 g gresskarkjerner
50 g solsikkekjerner

Slik gjør du det:

  1. Varm stekeovnen til 180 grader.
  2. Bland sammen egg, Tjukkmjølk og Skjørost og kjør glatt med en stavmikser.
  3. Tilsett resten av ingrediensene og bland sammen. Deigen skal være klissete og fast.
  4. Fordel deigen utover et bakepapir til en rektangulær form.
  5. Bruk en kniv og del opp i 6 eller 8 stykker, alt etter hvor stor du liker dem. Ikke skjær helt igjennom.
  6. Stek midt i ovnen i omtrent 50 minutter.
Havrescones med skjørost