Årets leverandør til Carl Evensen

Vi fikk prisen Årets leverandør

Rørosmeieriet kåret til årets leverandør hos grossist Carl Evensen

«Det er med stor glede vi kan meddele at Rørosmeieriet er kåret til årets leverandør i Carl Evensen for 2022! I hard konkurranse med flere andre dyktige leverandører, ble Rørosmeieriet enstemmig stemt frem som vinner, av Salgsteamet i Carl Evensen.» Det skriver grossist Carl Evensen i sin annonsering av årets leverandør.

Carl Evensen er en av flere grossister som formidler Rørosmeieriets produkter og er med det en viktig samarbeidspartner for Rørosmeieriet. De har dyktige ansatte som formidler vår historie og kvalitet. «Vi på Rørosmeieriet er avhengige av gode samarbeidspartnere for å få våre produkter ut til våre kunder», forteller Lars Eric Granqvist, Salgssjef for serveringsmarkedet i Rørosmeieriet.

Rørosmeieriet er stemt fram etter god jobbing, gjennom hele året. Hver måned har Carl Evensen en gjennomgang av hvilke leverandører som utmerker seg. Rørosmeieriet har gjennom hele året vært helt i toppen, og ble enstemmig stemt frem som vinner, når de i desember oppsummerte.

Kriteriene for å hevde seg i denne avstemningen, er følgende:

  1. En kontaktperson man får tak i og kan stole på.
  2. God på service og oppfølging.
  3. Stiller opp på forespørsel.
  4. Løsningsorientert.
  5. Nytenkende og opptatt av produktutvikling.
  6. Kvalitetsbevisst.
  7. Jobber for Carl Evensen Eftf.AS, som grossist, både med eksisterende og nye kunder.
  8. Framsnakker Carl Evensen Eftf.AS.
  9. Behjelpelig med vareprøver, kundemøter, sambesøk og demo/temadager.

«Det handler om å spille hverandre gode, enten det er med kunder, samarbeidspartnere eller kolleger på huset. Vi må dra til samme hold. Som salgssjef for serveringsmarkedet er jeg avhengig av et godt samarbeid med våre grossister, og jeg er avhengig av de jeg jobber med på Rørosmeieriet. F.eks er Gunn Tønset på Rørosmeieriets ordrekontor en avgjørende funksjon for at jeg skal kunne levere og følge opp det jeg lover», sier Lars Eric.

«Kriteriene i prisen passer så utrolig godt med Lars Eric. Han har mange styrker som går godt overens med Carl Evensens kriter for årets leverandør», legger meieribestyrer Trond Vilhelm Lund til, som er meget godt fornøyd med starten på 2023. Dette er andre gang på 4 uker at Rørosmeieriet er løftet frem som årets leverandør hos flere av sine samarbeidspartnere. «Det er utrolig artig å være meieribestyrer om dagen».

Interessert i å lese mer? Finn ut mer om våre produkter og prøv ut oppskriftene som våre ansatte har samlet sammen.