Kremet sitronkyss

Drømmer du om en dessert på glass, som passer ypperlig på en varm sommerdag? Da er et kremet sitronkyss noe for deg. Denne forfriskende drikken fanger essensen av sitronpai, og byr på en gørrgod blanding av syrlige, søte og kremete toner.

Ingredienser

Sukkerlake

100 g sukker

50 g vann

Kremet sitronkyss

1 dl Fløte 39 % fett

0,5 dl sukkerlake

0,5 dl sitronsaft

0,5 dl limesaft

1 ts vaniljeessens

1 eggehvite – hvis du vil ha den ekstra luftig

Til pynt

Pikekyss

Kremet sitronkyss

Slik gjør du det:

Lag sukkerlake ved å blande sukker og vann i en kjele.

Varm opp på medium varme, og la det småkoke til sukkeret har løst seg opp.

 

Bland alle ingrediensene sammen, for eksempel med en håndmikser.

Hvis du vil ha den ekstra luftig, tilsetter du 1 eggehvite og mikser det litt til.

Pynt med et pikekyss eller to.