Omelettmuffins med skjørost
Lettvinte, gode og proteinrike omelettmuffins eller eggmuffins. Disse populære muffinsene smaker godt både varme og kalde, og tåler å stå i kjøleskap 3-4 dager.
De er perfekte å ha med seg i matpakka! Lag de kvelden før så har du ferdig matpakke dagen etter. De smaker ypperlig med brød ved siden av.
Dette trenger du til 8 store omelettmuffins:
8 egg
8 ss Skjørost
100 gram skinke
Brokkoli og paprika
1 ts bakepulver
1 ts bakepulver
Krydder etter ønske f.eks salt, pepper og oregano
(pass på å ikke salte for mye da skinken er salt fra før)
(pass på å ikke salte for mye da skinken er salt fra før)
Slik gjør du det:
1. Kutt opp grønnsakene i små biter.
2. Visp eggene og tilsett skjørost, bakepulver og krydder.
3. Fordel grønnsaker og skinke i muffinsformene. Hell deretter over eggeblandingen.
4. Stek ved 180 grader i 25 min. Avkjøl før de taes ut av formene.