Middager 40-60 min Enkel Reinsdyrskav som varmer Nydelig reinsdyrsskav som varmer. Ekstra god blir den med reinsdyrskav fra Stensaasen Reinsdyrslakteri eller Rørosrein. Slik gjør du: Reinsdyrskav: Brun smøret og tilsett kjøttet. Stekes på høy varme, krydres med salt og pepper, tilsett rømme og tyttebær. Kok sammen i ca 15 minutter. Smak eventuelt til med mer salt og pepper. Mandelpotetstappe: Kok mandelen til den er mør, sil av vann, kok opp fløte, mjølk og smør. Pisk sammen med mandel med en ballongvisp. Smak til med salt, pepper og muskatnøtt. Rårørte tyttebær: Rør sukker og tyttebær med visp i 5 minutter. Produkter brukt i denne oppskriften Alle produkter Økologisk Fløte 39 % fett Økologisk Røros Rømme™ Økologisk Røros Smør™ Økologisk Helmjølk 4 % fett Se flere fristende oppskrifter Alle oppskrifter Smaksrike og digge tygg fra Røros Panzanella – toskansk brødsalat Høstpai