Jordbær med myntesukker og rømmekrem

En liten vri på jordbærdesserten i sommer. Lag smakfullt og friskt myntesukker og en fløtekrem med Røros Rømme på toppen. En skikkelig god sommerdessert.

Dette trenger du til 2 porsjoner

En kurv jordbær

Omtrent 1 dl sukker

En neve ferske mynteblader

1,5 dl fløte

2 ss Røros Rømme™

Slik gjør du det:

  1. Rens jordbærene og del i passende biter. Ha over i porsjonsskåler.
  2. Pisk fløte og Røros Rømme sammen til en luftig krem.
  3. Ha mynteblader og sukker i en morter og mos det til en dyp grønnfarge.
  4. Tilsett litt mer sukker og rør sammen med en skje direkte i morteren.
  5. Strø myntesukkeret over jordbærene og topp med rømmekremen. Du kan pynte med litt ekstra myntesukker på toppen.