Vi har pt. 4-5 ledige stillinger.

Vi skal forsterke oss og søker etter:

SALGSSJEF STORHUSHOLDNING 100%

Er du en engasjert person som vil selge våre produkter til den proffe gane, skaffe nye kunder og følge opp våre eksisterende kunder? Vi søker etter en proaktiv person som skal bidra til å forsterke og utvikle Rørosmeieriets salgsarbeid og organisasjon i tråd med våre verdier og vårt mål om å være Norges fremste økologiske meieri.

AUTOMATIKER 100%

Våre meieri på Røros og Tolga skal samlokaliseres på Røros våren 2019. I den sammenheng vil anlegget på Røros bli betydelig oppgradert på automasjon. Det pågår nå en utbygging på Røros. Vi søker etter en kreativ person som liker utfordringer, varierte oppgaver, og som vil bidra til fortsatt utvikling av meieriet. Teknisk vil nå bli et team på 4 personer.

2-3 PRODUKSJONS- OG LAGERMEDARBEIDERE (fast og midlertidig til høsten 2019)

Våre meieri på Røros og Tolga skal samlokaliseres på Røros våren 2019. I den sammenheng vil anlegget på Røros bli betydelig oppgradert på automasjon. Det pågår nå en utbygging på Røros. Vi benytter Online Control som ERP-system.

Vi søker etter personer som liker utfordringer, varierte oppgaver, og som vil bidra til fortsatt utvikling av meieriet. Det vil med deg på laget blir 8 personer i produksjon/lager på Tolga og 12 personer på Røros.

 

For mer info, trykk på stillingstitlene.