Bramat.no har testet næringinnholdet i ulike norske proteinprodukter, type skyr, kesam og cottage cheese. Rørosmeieriets Økologisk Cottage Cheese har 14% protein og det er testens høyeste proteininnhold.

Den får terningkast 6 for sitt næringsinnhold. Testen kan du lese her.

Vi tør påstå at dette også er en smaksvinner – prøv og døm selv! Rørosmeieriets Cottage Cheese selges i velassorterte dagligvarebutikker.

Tips! Rørosmeieriets Cottage Cheese har en litt fastere konsistens enn en del andre cottage cheese. Den egner seg derfor også som salatost, i tillegg til vanlige bruksområder for cottage cheese.

Du kan lese mer om Rørosmeieriets Økologiske Cottage Cheese her.

cott_cheese

 

Proteinrik ost

Er du interessert i proteinrik mat, så anbefaler vi også at du prøver Økologisk Skjørost fra Røros-traktene. Denne osten er fastere og tørrere enn cottage cheese, inneholder over 21% protein og er nesten fettfri. Den er nydelig til yoghurt og kan erstatte kjøttdeig i en rekke hverdagsretter, så som taco og spaghetti bolognese.

Okologisk_skjorost_300g_fra_Rorosmeieriet4_web