Økologisk Syrna Blå kommer i literskartong. Det er en smakfull relansering av tidligere Syrnet Mjølk med Skogsblåbær. Nye Syrna Blå har fått mer bærsmak med sødme fra ekte blåbær og friskhet fra solbærjuice.

I tillegg har den blitt fettfri og vi har redusert mengden tilsatt sukker slik at den nå har 3% rørsukker, mot tidligere 4%. Syrna Blå lages fortsatt med få ingredienser og naturlige råvarer. Mjølka som brukes er lavpasteurisert og ikke-homogenisert.

Inneholder: skummet mjølk, rørsukker, blåbær, solbær og tettekultur.

Du finner den først og fremst hos Coop OBS!, Kiwi, Meny, Mega og Bunnpris. Spør gjerne din kjøpmann. I tillegg tas den inn av kjedeuavhengige butikker og enkeltbutikker i andre kjeder.

 

 

 

NISTE Økologisk Tyttebæryoghurt

Dette er første produkt i en ny mellommåltidsserie fra Rørosmeieriet kalt Niste.

Niste Økologisk Tyttebæryoghurt har mild og søt smak av tyttebær. Den kommer i et lite, kvadratisk beger med lokk med skje.

Hvert beger inneholder 170 ml/150 gr smakfull tyttebæryoghurt.

Inneholder: helmjølk, rørsukker, tyttebær, yoghurtkultur og Rørosmeieriets tettekultur.

Du finner den først og fremst hos Coop OBS!, Meny og Mega. Spør gjerne din kjøpmann. I tillegg tas den inn av kjedeuavhengige butikker og enkeltbutikker i andre kjeder.

 

 

RØROS YOGHURT TYTTEBÆR

Økologisk Røros Yoghurt Tyttebær har en nydelig, mild og søt smak av tyttebær og kommer i beger på 450 ml. Den unike yoghurtresepten er utviklet av Rørosmeieriet og inneholder Rørosmeieriets tradisjonsrike tettekultur. Yoghurtens nærings- og fettinnhold varierer naturlig med årstidene. Yoghurten blir tynnere ved omrøring.

Inneholder: helmjølk, rørsukker, tyttebær, yoghurtkultur og Rørosmeieriets tettekultur.

 

Du finner den først og fremst hos Coop OBS!, Mega og Meny. Spør gjerne din kjøpmann! I tillegg tas den inn av kjedeuavhengige butikker og enkeltbutikker i andre kjeder.

 

LETTMJØLK 1,2% FETT

Rørosmeieriets smakfulle lettmjølk 1,2% fett kommer nå i småmelkskartonger på 2,5 dl.

Perfekt alternativ når du er på farten.

Du finner den først og fremst hos Meny. Spør gjerne din kjøpmann. I tillegg tas den inn av kjedeuavhengige butikker og enkeltbutikker i andre kjeder.