Ranchdressing

Ranchdressing er en klassisk amerikansk dressing som passer til mye. Prøv den til salat, som dipp, til kylling eller til ulike typer kjøtt.

Dette er en dressing med frisk smak av syre og urter. Den er ikke for tung da den inneholder en så og si fettfri syrnet melk og masse urter.

Du trenger:

Omtrent 100g valgfri majones
En god bunt med urter: dill, koriander, persille, ruccola (eller andre urter etter ønske)
Litt chili (ca 1/5 av en chili)
Løk (gul løk eller gressløk etter ønske og smak)
Surblader (om du har tilgang på det)
Ca 1 dl Bakemjølk
Sitron/lime for å smake til

Slik gjør du

  1. Ha majones i en bolle og spe med Bakemjølk til du får en tynn saus. Hvor mye Bakemjølk som trengs avhenger av tykkelsen på majonesen
  2. Ha i urter, ruccola og chili
  3. Smak til med sitron, salt og pepper
  4. La stå i minimum 15 min før servering slik at smakene setter seg