Laget på norsk økologisk melk

Økologisk Røros Yoghurt Vanilje og Honning

NYHET! Økologisk Røros Yoghurt Vanilje og Honning

Røros Yoghurt Vanilje og Honning har en mild og søt smak av vanilje og honning. En ny frokostfavoritt?

All vår yoghurt er laget på norsk økologisk melk og er helt uten kunstige tilsetning og søtning. Rørosmeieriet har utviklet sin egen oppskrift med en helt særegen blanding av yoghurtkultur og meieriets tradisjonsrike tettekultur som har aktive melkesyrebakterier.

Med 2 nye smaksvarianter, finnes nå Økologisk Røros Yoghurt i 4 smaksvarianter, naturell, tyttebær og jordbær og rabarbra.

Tettekulturen er en flere hundre år gammel kultur med aktive melkesyrebakterier, og kommer opprinnelig fra tettegrasplanten i Røros-traktene. Rørosmeieriets tettekultur brukes også i Økologisk Tjukkmjølk, Syrna Blå og Naturell.

Røros Yoghurt lages på helmelk, så nærings- og fettinnhold varierer naturlig med årstidene.

Energi: 356kJ (85 kcal)
Fett: ca. 3,3 g
Hvorav mettede fettsyrer 2,2 g
Karbohydrat: 9,2 g
Hvorav sukkerarter: 9,2 g
Protein: 4,5 g
Salt: 0,1 g

Helmelk*, skummetmelkpulver*, uraffinert rørsukker 2,5%*, honning 0,5%*, vaniljefrø* og naturlig vaniljearoma, Rørosmeieriets tettekultur* og yoghurtkultur.

(*økologisk)

Allergen: Melk

Kjølevare: 0-4°C
Holdbarhet: Best før stemplingsdato 40 dager.
Melkebehandling: Høypasteurisert. Homogenisert. Syrnet.

Vekt / volum /mengde: 470 g
Emballasje: Beger
Strekkode forbrukerpakning: 7090006470443
Strekkode bestillbar enhet: 7090006471907
Antall i dpk: 6
EPD: 5362660

Emballasje sorteres som plast.

Bedriftskunder

Pakningsvarianter

Beger, 470 g