Nyheter som gjør godt for magen

Fersk og laktosefri økologisk lettmjølk 1,2% fett

Laktosefri_Lettmelk_Rorosmeieriet_web

Første ferske laktosefrie lettmjølk i Norge – i tillegg er den økologisk!

Rørosmeieriets laktosefrie lettmjølk er akkurat slik som “vanlig” lettmjølk, bare uten laktose. Den er like skånsomt produser og har derfor samme naturlige innhold og sammensetning av proteiner, vitaminer og mineraler. Den selges i Meny, Kiwi, Eurospar, Spar, Joker og Bunnpris.

Fåes kjøpt hos alle Norgesgruppens butikker, dvs Meny, Eurospar/Spar, Kiwi og Joker.

 

 

NISTE – med glutenfri müsli

Rørosmeieriet kommer nå endelig med et økologisk alternativ for de som vil gi kroppen næringsrikt påfyll. Som ekstra bonus er müslien også glutenfri.

Rørosmeieriets selvutviklede yoghurtoppskrift gir mild, frisk og fyldig smak. Tettekulturen som bruker i yoghurten bidrar med probiotiske bakterier og prebiotika til magen. I lokket finner du en smakfull, knasende glutenfri müsli med crisp og tørkede bær.

Niste naturellyoghurt med müsli har kun 1% tilsatt rørsukker og har en mild og frisk smak med knasende müsli. Denne har fått bred nasjonal distribusjon og fås kjøpt hos alle Meny, OBS!, Eurspar, store Mega og Extra-butikker. I tillegg tas den inn av kjedeuavhengige butikker og enkeltbutikker i andre kjeder.

Niste tyttebæryoghurt med müsli har en søt og mild bærblanding i bunnen som så røres inn i yoghurten sammen med den müslien i lokket. Niste tyttebær fåes kjøpt hos alle OBS!, store Meny og Mega-butikker. I tillegg tas den inn av kjedeuavhengige butikker og enkeltbutikker i andre kjeder.