Julemarkedet på Røros

Etter ett års pause er endelig julemarkedet på Røros tilbake og som vi gleder oss! I år er julemarkedet utvidet fra 4 til 12 dager og det avholdes 1.-12. desember. Markedsbodene vil være åpne mandag-lørdag: kl. 11:00-17:00 og søndag kl. 11:00-16:00

Julestemning på Røros

Foto: Thomas Rasmus Juell Skaug

Røros er Norges juleby, og med sine små, fargerike trehus med glitrende snø oppetter veggene og gater fulle av julelys er det lett å forstå hvorfor.

Det er ikke mangel på ting å gjøre under julemarkedet. Lei akebrett, ski eller spark, hils på julenissen og reinsdyret hans, eller bli med på tur med hest og slede! Etter turen kan du varme hendene dine på en av de mange knitrende bålpannene mens du nyter en kopp kakao eller gløgg før du går og ser hva de mange bodene har å by på.

Julemarkedet på Røros er det perfekte stedet å ta julehandelen – med sine markedsboder fulle av lokalmat, strikka tøy og andre spennende ting byr julemarkedet på Norges triveligste julehandel.

Det kan være lurt å starte turen til julemarkedet på tom mage, for det vil være god, lokalprodusert mat å prøve i de ulike bodene.

Program for julemarkedet finner du her.

Førjulstemning på Rørosmeieriet

Rørosmeieriet sin butikk ligger 5 minutters gange fra sentrum. Vi har åpen kafe og utvidede åpningstider uke 48 og 49. Hos oss vil det foregå gratis juleverksted for barna og kaffikurs for de voksne.

Våre åpningstider under julemarkedet:

Uke 48:
Onsdag – fredag: Åpen kafe og butikk kl 9:00-16:00
Lørdag: Åpen kafe og butikk kl. 10:00 -15:00
Søndag: Stengt

Uke 49:
Mandag – fredag: Åpen kafe og butikk kl. 9:00-16:00
Lørdag: Åpen kafe og butikk kl. 10:00-15:00
Søndag: Stengt

Interessert i å lese mer? Finn ut mer om våre produkter og prøv ut oppskriftene som våre ansatte har samlet sammen.