Velkommen mandag til fredag kl 9-15

I midten av juli åpner Rørosmeieriet sitt utsalg i Sollihagaen 2 som ligger fem minutters gange fra Røros Stasjon. Her kan du kjøpe Rørosmeieriets produkter og få en sniktitt på det som etter hvert vil bli Opplevelsesmeieri med omvisning, historieformidling, aktiviteter og arrangement.

-Vi ønsker både tilreisende og fastboende hjertelig velkommen til oss, smiler Hilde Myhren på Rørosmeieriet. – Vi selger våre egne varer, og i tillegg så har vi verdens beste softis. Den er laget på egen fløte, eggeplommer og vanilje fra Madagaskar, og er et økologisk produkt produsert av Hennig-Olsen.

Butikken har akkurat åpnet, og vil etter hvert fylles med massevis av Rørosmeieri-relaterte varer. Du kan allerede nå kjøpe ulike melkeflasker, Røroskua-huve, Røros Smør Høvel og Røros Smør Kniv.

Turistattraksjon åpner i 2020

I starten av 2020 vil Rørosmeieriet åpne sitt Opplevelsesmeieri og da blir butikken både mottagelse og siste stopp for gjestene som besøker meieriet. Gjestene vil få en omvisning i meieriet hvor de får se produksjonen, delta på aktiviteter og lære om alt fra hva kua spiser til ferdig produkt i butikken, hele mjølkeveien.

– Akkurat nå jobber vi også med planlegginga av uteområdet, så neste sommer så håper vi å kunne ønske velkommen til en hyggelig liten oase ute hos oss, avslutter Myhren.

Åpningstider

Butikken ligger i hovedinngangen til Rørosmeieriets lokaler i Sollihagaen 2 og er åpen mandag -fredag kl 9-15.